• +085-77 32 433
  • info@weetwatjemoetdoen.nl

Wie zijn we?

Met de ontwikkelingen mee gaan en het beste willen voor je klanten, van uit daar is Weetwatjemoetdoen.nl ontstaan. Één keer per jaar je cursist zien en dan alle kennis meegeven waar ze een jaar mee vooruit moeten kunnen vinden wij niet ideaal. Met die gedachten zijn we aan de slag gegaan.

Weetwatjemoetdoen.nl bied veel online opleidingen in de veiligheidshoek.

Persoonlijk contact en snel handelen vinden wij erg belangrijk. We zijn een klein compact bedrijf met gedreven mensen. We gaan voor een 10 en niet voor die magere 6. De cursisten moeten tevreden zijn en gemak ervaren van online leren.

Ons portal is overzichtelijk en hebben een kundige helpdesk die je graag verder helpt. We hebben onze eigen “motor”, dit betekend dat de achterkant waar de content ingevoerd wordt in eigen beheer is. Dit maakt ons flexibel, we kunnen daardoor snel veranderingen doorvoeren. ‘Oh, dat is snel’, is een veel gehoorde opmerking!

Er maken dagelijks meer dan 70.000 personen gebruik van ons portaal!

De mix van klassikaal en digitaal opleiden en oefenen levert niet alleen snelle resultaten op, maar is ook nog eens voordeliger dan ‘ouderwetse’ klassikale opleidingen. Het toevoegen, vernieuwen of verbeteren van lesstof is een continu proces. Dit doen we samen met de opleiders, zodat het niet onze opleiding is, maar juist jullie opleiding.

Weetwatjemoetdoen.nl maakt gebruik van een webbased applicatie die werkt vanaf iedere pc met internetverbinding;
• Geen aparte installatie op en belasting van uw netwerk;
• Volledig veilig toegankelijk door middel van gecertificeerde verbindingen en persoonlijke log-ins;
• Eenvoudig te bedienen zonder veel computerkennis;

Wij maken gebruik van Tin Can API voor gegevensuitwisseling met uw software systeem. Telkens opnieuw het wiel uitvinden zijn we niet van, we hebben een standaard koppeling geschreven. Ook hier geldt weer, past dit niet bij de wens passen we het voor jullie aan.

Een overzichtelijk en stabiel functionerende e-learning software is een must voor een prettige leerbeleving, gelukkig kan je daarvoor bij ons terecht! Bel gerust voor een kennismakingsgesprek of vraag een demo aan via info@weetwatjemoetdoen.nl

Enthousiast geworden over de mogelijkheden van ons platform?

Grote kans dat je samen met ons tijd en geld kan besparen! En dat het goed geschoolde cursisten of werknemers gaat opleveren! Om dit zelf te ontdekken voor je eigen organisatie, komen we graag bij jou op locatie een demo verzorgen.