• +085-77 32 433
  • info@weetwatjemoetdoen.nl

Veel gestelde vragen

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, hoe kan ik een nieuwe aanmaken?

Link toevoegen

 

Hoe kan ik mijn certificaat uitprinten?

Wanneer je alle modules hebt doorlopen en afgerond is er een mogelijkheid om je certificaat in de vorm van een cijferlijst op te slaan of te printen. Je kan het vinden op de pagina met alle modules, rechts bovenin.

Waarom zijn de proeftoetsen of sommige modules niet zichtbaar?

Het klopt dat deze nog vergrendeld zijn. Het is de bedoeling om eerst alle lesstof te doorlopen voordat je hiermee start.

Moet je overal een voldoende voor hebben?

Voor bepaalde opleidingen is het nodig kennis te bezitten, met een voldoende toon je aan dat je deze bezit. Het kan dus zijn dat je geen onvoldoendes als resultaat mag hebben. Uiteraard geven we dit duidelijk aan met de instructie van de opleiding. Gelukkig zijn er ook leertrajecten waar een foutje gemaakt mag worden zodat er in de praktijk door de docent nog even wat extra aandacht aan besteed kan worden. Van foutjes kunnen we leren!

Het antwoord op een vraag staat niet in de tekst, hoe kan dat?

Het kan wel eens voorkomen dat we jullie testen, oké niet helemaal eerlijk maar regelmatig komt er een stuk inzicht op logica bij kijken. Deze vragen tellen dan ook minder zwaar mee in de beoordeling, je hoeft je geen zorgen te maken.

Staat jou vraag niet tussen deze antwoorden, stuur ons een berichtje of bel met ons zodat we je verder kunnen helpen.

Enthousiast geworden over de mogelijkheden van ons platform?

Grote kans dat je samen met ons tijd en geld kan besparen! En dat het goed geschoolde cursisten of werknemers gaat opleveren! Om dit zelf te ontdekken voor je eigen organisatie, komen we graag bij jou op locatie een demo verzorgen.